Om våre overnattingstilbud

Enkeltrom, dobbeltrom, familierom, eller leiligheter til alt fra fire til seks personer – vi har det du trenger og ønsker for et behagelig opphold. Det eneste du trenger å velge er hvilket hotell du ønsker, vi kan uansett love deg en fin start på reisen din! Les mer om våre to hoteller nedenfor.

Evenes Fjord Hotel

Det er ikke for ikke noe at Evenes Fjord Hotel har «fjord» i navnet sitt. Omringet av vakre, nordnorske fjell som speiler seg i Ofotenfjorden, ligger hotellet midt sagt idyllisk til i det lille tettstedet Bogen.

I tillegg til å ligge sentralt til Evenes Flyplass (om lag 12 minutter med bil), befinner hotellet seg også omtrent midt imellom byene Harstad og Narvik. Hotellets plassering gjør det derfor ideelt for en dag eller to mellom de overnevnte byene, eller som en base for å utforske Lofoten og Vesterålen.

Kvelden avsluttes aller best i badestampen – sommer som vinter. Og er du riktig så heldig, kanskje du får se nordlyset danse?

MER INFORMASJON OM EVENES FJORD HOTEL

Airport Hotel

Evenes Airport Hotel & Apartments ligger kun 0,7 kilometer unna Evenes Flyplass. Selv i sin umiddelbare nærhet til flyplassen, ligger hotellet rolig til i naturidylliske omgivelser.

Hotellet er flunkende nytt, og fra og med 1. juni 2016 kan vi tilby tre store leiligheter i meget god standard til leie.

1. august vil tolv nye dobbelt- og enkeltrom være klare for booking.

Ny informasjon oppdateres fortløpende.

MER INFORMASJON OM AIRPORT HOTEL

Hva kan vi tilby deg
  1. Sentral beliggenhet.

  2. Kort vei til flyplassen.

  3. Flotte turmuligheter.

  4. Rolige og idylliske omgivelser.

  5. Gratis WiFi.

Vurdering fra Trip Advisor

BOOK OVERNATTING

Hurtigvalg til øvrige sider